Ο ολικός καθαρισμός ενός ναού περιλαμβάνει πολλά και αδιάφορα στάδια. Κάθε ένα απο τα οποία για να υλοποιηθεί σωστά χρειάζεται την κατάλληλη εξειδίκευση, απο μεριάς προσωπικού, καθώς και τα σωστά εκκαθαριστικά.

Καθαρισμός δαπέδων κάθε είδους

Η Καθαροτεχνική Κωστορρίζου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού, τα οποία σε συνδυασμό με τα σωστά εκκαθαριστικά και την πολυετή εμπειρία του προσωπικού της Καθαροτεχνικής, μπορούν να απομακρύνουν κάθε είδους λεκέ και να προσφέρουν γυαλάδα και φρεσκάδα σε κάθε είδους δάπεδο.

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών 

Το μέγεθος των ναών καθώς και ο μεγάλος όγκος των επίπλων που τον πλαισιώνουν, μετατρέπουν  την συλλογή των χαλιών σε μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. 

Η Καθαροτεχνική Κοστορρίζου αναλαμβάνει την συλλογή των χαλιών απο το ναό, τον καθαρισμό τους, και την επανατοποθέτηση τους. Παράλληλα τα 36 χρόνια εμπειρίας της Καθαροτεχνικής στον χώρο του καθαρισμού μοκετών σας εγγυάτε τον σωστό καθαρισμό και την ακεραιότητα των χρωμάτων των χαλιών.

Καθαρισμός πολυελαίων κάθε είδους.

Με την πάροδο του χρόνου και με της αναθυμιάσεις που υπάρχουν στον χώρο του ναού απο το άναμα των λαμπάδων, των θυμιατών κ.α. Τα μέταλλα των πολυελαίων θαμπώνουν με αποτέλεσμά να χάνεται η ”μαγεία” της διάθλασης του φωτός μέσα στον ναό. Η Καθαροτεχνική Κοστορρίζου αναλαμβάνει τον καθαρισμό των πολυελαίων και των φωτιστικών του ναού.

Καθαρισμός ασημικών και χρυσαφικών.

Με την πάροδο του χρόνου και με της αναθυμιάσεις που υπάρχουν στον χώρο του ναού απο το άναμα των λαμπάδων, των θυμιατών κ.α. Τα μέταλλα των αντικειμένων που κοσμούν των ναό θαμπώνουν, με αποτέλεσμά να χάνουν την αίγλη τους. Η Καθαροτεχνική Κοστορρίζου αναλαμβάνει τον καθαρισμό και το γυάλισμα κάθε μεταλλικού αντικειμένου τους.

Καθαρισμός παραθύρων και περσίδων 

Χαρακτηριστικό των ναών είναι ο μεγάλος αριθμός παραθύρων που έχουν όπως και το μεγάλο ύψος τους. Σε συνδυασμό αυτά τα δύο χαρακτηριστικά κάνουν τον καθαρισμό των παραθύρων δύσκολο και επικίνδυνο. Η Καθαροτεχνική Κοστορρίζου με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα  αναλαμβάνει των επιμελή καθαρισμό των παραθύρων σε οποιοδήποτε ύψος.

Καθαρισμός αγιογραφιών

Μεγάλο μέρος των ναών καταλαμβάνουν οι εικόνες και οι τοιχογραφίες οι οποίες αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου και θαμπώνουν με της αναθυμιάσεις που υπάρχουν στον χώρο του ναού απο το άναμα των λαμπάδων, των θυμιατών κ.α.   Η Καθαροτεχνική Κοστορρίζου με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα  αναλαμβάνει των επιμελή καθαρισμό των τοιχογραφιών σε οποιοδήποτε ύψος.