Βιοκαθαρισμοί Στρωμάτων & Σαλονιών κατ' Οίκον
Η Καθαροτεχνική Κωστορίζος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ώστε να μπορέσετε να απαλλαγείτε από ακάρεα, και έντονους λεκέδες στα στρώματα των κρεβατιών σας, στους καναπέδες σας και άλλα έπιπλα κατασκευασμένα με αφρώδη υλικά. Εσείς δε χρειάζεται να μεταφέρετε τίποτα. Με μια επίσκεψη στο χώρο σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε, και σε λίγες ώρες από τον επί τόπου καθαρισμό, να έχετε στεγνά έπιπλα, έτοιμα για χρήση.

Καθαρισμοί Στρωμάτων
Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο αλλεργιών. Το μεγαλύτερο μέρος των ακάρεων που υπάρχουν το σπίτι, βρίσκονται στο στρώμα μας, δεδομένου ότι δαπανούμε  το 1/3 της ζωής μας εκεί.
Στην Καθαροτεχνική, εφαρμόζουμε εξειδικευμένη μέθοδο bio-καθαρισμού στρωμάτων με αναζωογόνηση και απορρύπανση ,αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακάρεων, αλλα και μείωση από ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, βακτηρίδια, μύκητες χωρίς τη χρήση χημικών.

Καθαρισμοί Σαλονιών 
Το σαλόνι και γενικώς τα υφάσματα επίπλωσης χρειάζονται και αυτά συντήρηση με bio-καθαρισμό, με αναζωογόνηση και απορρύπανση και για να απομακρυνθούν όλες οι αλλεργιογόνες ουσίες και να μειωθούν τα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία (βακτηρίδια, μύκητες), ενώ κι εδώ με την ξηρή μέθοδο καθαρισμού (DryClean) απομακρύνουμε σχεδόν όλους τους λεκέδες δίνοντας τους την λάμψη που τους αξίζει. Γίνεται με ειδικά αντιαλλεργικά υλικά, τα οποία είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. 

Τι είναι τα ακάρεα?
Μια πολύ διαδεδομένη και γνωστή ασθένεια που προκαλείται από τα ακάρεα είναι η ψώρα, η οποία είναι και μεταδοτική. Το άκαρι της ψώρας φωλιάζει στο δέρμα ανθρώπων και ζώων και προκαλεί εκτεταμένες βλάβες αν παραμεληθεί η θεραπεία που είναι αναγκαία]Πιο μεγάλα ακάρεα μπορούν και να δαγκώσουν το δέρμα και να προκαλέσουν εξανθήματα. Αρκετά από τα ακάρεα προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και το έκζεμα και επιδεινώνουν την ατοπική δερματίτιδα. Συνήθως συγκεντρώνονται σε ζεστά και υγρά μέρη όπως τα στρώματα των κρεβατιών. Θεωρείται πως η εισπνοή τους από τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια του ύπνου εκθέτει το ανθρώπινο σώμα σε κάποια αντιγόνα που τελικά προκαλούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας.  Τα ακάρεα της σκόνης θεωρούνται από τα χειρότερα αλλεργιογόνα.
Όπως και με όλα τα είδη των αλλεργιών, η θεραπεία από την αλλεργία λόγω ακάρεων ξεκινά με το να τα αποφεύγει κανείς. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως βοηθούνται άμεσα από την απομάκρυνση όσοι υποφέρουν από ατοπική δερματίτιδα. Βοηθά επίσης το τακτικό πλύσιμο των στρωμάτων και των κουβερτών με ζεστό νερό. Χρήσιμα είναι επίσης τα αντιισταμινικά φάρμακα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων.