Η καθαροτεχνική Κωστορίζου ιδρύθηκε το 1986 από τον κ. Γεώργιο Κωστορίζο στην πόλη της Λαμίας, και ήταν η πρώτη εταιρία που ασχολήθηκε με τον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού.Σήμερα μετά από εμπειρία πολλών ετών η Καθαροτεχνική είναι μια καταρτισμένη εταιρία που έχει κατακτήσει την κυρίαρχη θέση στο χώρο και είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σε ότι αφορά στον τομέα καθαρισμού.
Τα στελέχη αλλά και το προσωπικό της εταιρίας ύστερα από μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, βρίσκεται σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών της, και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα που θέτουν σαν στόχο την οργάνωση, την αξιοπιστία, τη συνέπεια  και την υπευθυνότητα.
Η ποιότητα της δουλειάς μας είναι εγγυημένη , και αυτό αποδεικνύεται από  τις εταιρίες και τους οργανισμούς που μας εμπιστεύονται:

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
 • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 • ΟΠΕΚΕΠΕ ΛΑΜΙΑΣ
 • ΔΕΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 
 • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΓΑ ΛΑΜΙΑΣ

Πρόθεση μας είναι η άψογη συνεργασία μαζί σας καθώς επίσης και η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας με απώτερο σκοπό μας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εκπαίδευση Προσωπικού
Προκειμένου να υπάρχει αμφότερη εποικοδομητική συνεργασία, αλλά και άρτιο αποτέλεσμα, η εταιρεία προβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε εκπαιδευτικά σεμινάρια από διαπιστευμένες εταιρείες. Με αυτό τον τρόπο, κάθε νέο μέλος του προσωπικού μας, αλλά και οι παλαιότεροι, ενημερώνονται και ελέγχονται σε κάθε καινοτομία του χώρου μας προκειμένου στη συνέχεια να εφαρμόσουν όλες τις νέες προηγμένες μεθόδους στο αντικείμενό μας. 
Αντίστοιχη διαδικασία τηρείται και για τους επόπτες της ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία απορρυπαντικών – αναλώσιμου και μηχανικού εξοπλισμού, οι οποίοι με τη σειρά τους φροντίζουν προκειμένου να μην παρεκκλίνει το εργατικό δυναμικό από τις πρέπουσες διαδικασίες ποιότητας.

Επόπτες
Η εταιρεία μας στην προσπάθειά της, για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, έχει προσλάβει επόπτες, οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους εργαζομένους μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, και επικοινωνούν συχνά με τους πελάτες τις διευθύνοντας άμεσα τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.

Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ . σας απαλλάσει από:

 • Ανεύρεση κατάλληλου προσωπικού
 • Οργάνωση προσωπικού
 • Ανελαστικό κόστος εργασίας (πληρωμή νεκρών ωρών)
 • Κόστος στην αλλαγή προσωπικού (αποζημίωση κ.α.)
 • Αντικατάσταση αδειούχων ασθενών
 • Εφοδιασμό και έλεγχο κατανάλωσης υλικών
 • Αγορά και συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού
 • Απασχόληση σε βάρος της κυρίως παραγωγικής εργασίας.


Υλικά φιλικά πρός το περιβάλλον
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητος φιλικά προς το περιβάλλον με ουδέτερο P.H. για να καθαρίζουμε χωρίς να καταστρέφουμε τα φυσικά πετρώματα όπως είναι τα μάρμαρα, οι γρανίτες κ.α.

 H ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογικό εξοπλισμό διαθέτει σήμερα ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο χώρος μας.
Ανυψωτικούς γερανούς για τον καθαρισμό υαλοπινάκων ακόμα και σε μεγάλα ύψη περιστροφικές μηχανές για παρκετάρισμα και κρυσταλοποιήσεις δαπέδων μηχανήματα σφουγγαρίσματος και ταυτόχρονου στεγνώματος δαπέδων. αφροπαραγωγός για το καλύτερο δυνατό πλύσιμο της μοκέτας.
Επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες Καρότσια πλήρως εξοπλισμένα κ.α.